Fashion Glam Olomouc

NEPIJTE V HORKU Babička s matkou se opily na nádraží, přihlížel nezletilý syn

Babička s matkou se opily na nádraží, přihlížel nezletilý syn

foto: pixabay.com

14. 08. 2024 - 11:50

Olomouc – Nevhodné místo pro včírek si vybraly dvě ženy z Olomoucka, které to v pondělí odpoledne pořádně rozjely na olomouckém hlavním vlakové nádraží. Alkohol spolu s vysokými teplotami zafungoval tak, že se babička s matkou zpily do němoty a na nádraží doslova vytuhly. Smutné je, že s nimi celou dobu byl nezletilý syn mladší ženy. Chlapce odvezla z místa sociálka, obě příbuzné skončily na záchytce.

Olomoučtí strážníci zachytili v půl sedmé večer na kamerách osobu, která ležela před vchodem do hlavního nádraží. „Po příjezdu na místo byla zjištěna starší žena jevící známky značné podnapilosti a vedle ní na zemi ležící, taktéž opilá, její dcera. Celé situaci také na místě přihlížel nezletilý chlapec,“ informoval mluvčí strážníků Petr Čunderle.

Na místo vyjela záchranka a po vyšetření bylo rozhodnuto o převozu dámské dvojice na protialkoholní a záchytnou stanici k vystřízlivění. „Dotyčné měly v krvi 1,94 a 2,46 promile alkoholu. Jelikož se nepodařilo kontaktovat žádné rodinné příslušníky, kteří by se o chlapce postarali, tak byla vyrozuměna sociální pracovnice, která si jej převzala,“ uvedl mluvčí.

Matka chlapce bude mít pracovníkům sociálky co vysvětlovat.

Další články