Zde může být vaše reklama.

Rozehrají MOL Cup Před nedělní ligou ještě čeká Sigmu pohár

Před nedělní ligou ještě čeká Sigmu pohár

foto: Petr Pelíšek

01. 10. 2024 - 20:30

Dvě cesty vedou do evropských pohárů. Jedna přes ligovou soutěž, druhá přes domácí pohár. A fotbalisté SK Sigma Olomouc právě do MOL Cupu vstoupí. Čeká zápas v Bzenci a v duelu s účastníkem divize jsou samozřejmě jednoznačným favoritem.

Sigma v pátek výhrou tři dva na Letné trošku překvapila, ale samozřejmě na Andrově stadionu dobře vědí, že nic se nemá přecenit, ale ani podcenit. „Díky úspěchu, který se povedl na Spartě, si kluci sami na sebe tak trochu upletli bič. Laťka výkonu je nastavená vysoko a v žádném případě by neměla jít níž. Všichni, včetně realizačního týmu, přikládáme zápasu v Bzenci vysokou důležitost. Cesta pohárem může být pro nás výzva do celé sezony. Připravujeme se maximálně precizně,“ řekl Ivo Gregovský, asistent trenéra SK Sigma.

Divizní Slovan Bzenec trénuje někdejší kouč Sigmy Bohumil Páník, který má zkušenosti z působení v prvoligových klubech v České republice, na Slovensku a v Polsku. Takže lze předpokládat, že bude výborně připravený. „Podcenění na naší straně určitě nebude. I na divizní úrovni je dnes povinnost zápasy natáčet, takže jsme viděli spoustu zápasů, ze kterých jsme si mohli udělat obrázek o způsobu a stylu hry soupeře,“ dodal Gregovský.

Další články