Fashion Glam Olomouc

Nedařilo se Fotbalistky SK Sigma prohrály v Ostravě

Fotbalistky SK Sigma prohrály v Ostravě

foto: archiv redakce

26. 08. 2024 - 19:49

Ve 2. kole druhé ligy hrály fotbalistky SK Sigma Olomouc v Ostravě s exprvoligovým Baníkem. Hostům se bodovat nepodařilo, třikrát inkasovali po zbytečných chybách. To stálo svěřenkyně trenéra Petra Mrázka lepší výsledek.

Olomouckým se vůbec nepovedl začátek zápasu. Sigma nezachytila start a pykala za to. Inkasovala ve druhé a deváté minutě, čímž byl jasně dán další průběh. Ostrava se nemusela nikam tlačit, s hosty to bylo opačně. Hanačkám se korigovat výsledek nepovedlo, naopak třináct minut před koncem dostaly třetí branku a bylo hotovo.

„Proti jednomu z největších favoritů na postup jsme podali solidní výkon v přístupu a odhodlání. Je škoda, že jsme první a třetí gól dostali po hrubých chybách. Je to sport, je to fotbal. Hodnotí se mi to těžko, protože holky tam nechaly všechno. Vytvořili jsme si šance v každém z poločasů, ale žádnou branku nevstřelili,“ řekl Petr Mrázek, trenér SK Sigma Olomouc.

FC Baník Ostrava – SK Sigma Olomouc 3:0 (2:0)

Branky: 9. a 73. Břenková, 2. Lachká. Rozhodčí Koryčanská - Fraňková, Dytková. ŽK Korvasová. Diváci: 99.

FC Baník Ostrava: Zelenková - Gaurová, Krupníková, Pavlíčková (72. Starzyková) - Babičová, Fojtíková (78. Najvarová), Dembinská, Korvasová - Břenková (78. Řehová), Grabowská (72. Přibylová), Lachká. Trenér Witold Zajac.
SK Sigma: Beránková – Planičková, Zomberová, Barošová, Kr. Hegrová, Ka. Hegrová (68. Veselá), Kretschmann (68. Nevtípilová), Furiková (83. Štěpánová), Sandhu, Kopečková (75. Rédová). Trenér Petr Mrázek.

Další články