Zde může být vaše reklama.

Odveta semifinále Fotbalisté SK Sigma chtějí s Hradcem zabrat

Fotbalisté SK Sigma chtějí s Hradcem zabrat

foto: Petr Pelíšek

10. 05. 2024 - 21:56

Vstoupit do semifinále play-off Skupiny o Evropu ve FORTUNA:LIZE se fotbalistům SK Sigma Olomouc nepovedlo. V Hradci Králové po naivních kiksech prohráli jedna tři. A pokud chtějí dosáhnout v této sezóně na úspěch, musejí v domácí odvetě na Andrově stadionu zabrat. Hraje se v neděli od 15.00.

„Měli jsme v prvním střetnutí problémy s rozehrávkou, v tom se rozhodně musíme zlepšit a pracujeme na tom. Bude to samozřejmě specifický zápas, ne jako běžný ligový. Začínáme s dvougólovým mankem, ale v našich schopnostech je ztrátu smazat a jít minimálně do prodloužení,“ řekl Jiří Saňák, trenér SK Sigma.

Hosté ale nebudou jen čekat. „Nemůžeme jen bránit. Musíme hrát aktivně, nesmíme se soustředit na remízu či porážku o gól. Očekáváme úplně jiného soupeře i utkání než před týdnem. Olomouc ví, že do zápasu vstupuje s dvougólovým mankem. V zádech bude mít domácí stadion, do sestavy se jim vrací Juliš. Mohou hrát i na více útočníků. V každém případě si myslím, že něco změní. Určitě nenastoupí s tou sestavou, která se představila tady v Hradci,“ řekl asistent trenéra Hradce Králové Stanislav Hejkal.

Zápas SK Sigma Olomouc versus FC Hradec Králové začne v neděli 12. května v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Dominik Starý, asistovat na pomezí mu budou Ivo Nádvorník a Jaroslav Kubr.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Stoppen - Chvátal, Pokorný, Vraštil, Uriča - Fortelný, Vodháněl, Breite, Ventúra, Zorvan - Zifčák. Trenér Jiří Saňák.
Hr. Králové: Zadražil - Klíma, Kodeš, Spáčil - Harazim, Kučera, Dancák, Horák - Čmelík, Pilař - Hais. Trenér David Horejš.

Další články